Jag hoppas på det. Första månaden var lite kaotisk och jag köpte i princip ALLT, bara det var ekologiskt och GMO-fritt.
Den andra månaden har jag varit mer återhållsam och tänkt lite mer ekonomiskt. Kostnaderna har sjunkit men inte så mycket som jag hade tänkt mig.
En förklaring kan vara att jag just tänkt ekonomiskt och börjat inhandla stapelvaror i storpack. Denna månad köpte jag till exempel quinoa och pasta i storpack som kommer att räcka x antal månader framåt. Räknar jag bort dessa säckar hamnar ökningen runt 24%. Vilket stämmer bra med en prisundersökning som nyligen utförts.
Om prisundersökningen: http://gmofrittliv.blogspot.se/2014/10/hur-mycket-kostar-det-att-ata-gmo.html
Om prisundersökningen: http://gmofrittliv.blogspot.se/2014/10/hur-mycket-kostar-det-att-ata-gmo.html
När jag startade min resa mot ett GMO-fritt liv hade jag inte en tanke på ekonomi men nu tänker jag sätta ett mål att jobba efter. Nu är det 9% ökning av matkostnaden som jag strävar efter. Vi får väl se om jag lyckas. Jag önskar mig själv lycka till!
Hur går det för dig? Tips, råd och tankar emottages med glädje!
Liknande inlägg: Här är 5+1 tips på hur du äter GMO-fritt utan att öka din matbudget , Hur mycket kostar det att äta GMO-fritt? , GMO-fritt liv i 43 dagar matkontot har ökat med 54% , Ekologiska och GMO-fria fusilli från........ , Ekologiskt dilemma 3 GMO-fria alternativ...
Liknande inlägg: Här är 5+1 tips på hur du äter GMO-fritt utan att öka din matbudget , Hur mycket kostar det att äta GMO-fritt? , GMO-fritt liv i 43 dagar matkontot har ökat med 54% , Ekologiska och GMO-fria fusilli från........ , Ekologiskt dilemma 3 GMO-fria alternativ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar