Translate

tisdag 23 september 2014

Äntligen börjar det vända för GMO-fritt Svenskt kött! Köp SVENSKT så kanske vi slipper genmodifierat kött i framtiden


Jag hoppas verkligen att detta är vändpunkten när det gäller Svenskt GMO-fritt kött. Importen av kött till Sverige har minskat och exporten av Svenskt kött har ökat första halvåret 2014.

Länk: hejdågmo

Svenskt GMO-fritt kött borde vara en eftertraktad exportvara! Svenska bönder har klagat högljutt att de inte överlever med dessa höga svenska djurskyddskrav plus GMO-fritt foderkrav, utan ersättning. HÅLL UT, svenska bönder! Nu kommer återbäringen, hoppas jag....

Exporten har ökat av svenskt nöt-, fläsk- och lammkött! Tjohooo, kanske  världen utanför Sverige börjar förstå att Svenskt Kött är av HÖGSTA kvalitet.  Importen av GMO-kött till Sverige har dessutom minskat.

Allt hänger på oss konsumenter! Köp SVENSKT KÖTT! Du bidrar till större efterfrågan av GMO-fritt kött och en ökad export till länder som efterfrågar GMO-fritt kött.

Min högsta önskan är att Svenskt Kött blir högvaluta utomlands och att ALLA köttätande svenskar köper GMO-fritt kött. Kämpa på alla svenska bönder och konsumenter, det är många som vill ha vårt GMO-fria kött utomlands, speciellt i USA där all denna GMO-terror startade och som nu efterfrågar GMO-fri mat!! 

Är du osäker på om köttet du köper verkligen kommer från svenska bönder? Ladda ner appen på Bonde På Köpets hemsida och börja scanna streckkoder. Fungerar på charkvaror också.

Tidigare inlägg om GMO och Bonde på Köpet appen: gmofrittliv.blogspot.se

Hemsida Bonde på köpet: http://www.bondepakopet.se

Källa: http://hejdagmo.se/2014/09/12/importen-av-bade-not-och-griskott-minskade-fran-landerna-dar-lantbruksdjur-utfodras-med-gmo-foder/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar